The beginning / A kezdetek

 2012.09.05. 06:37

It was a loooong journey. It took almost 2 days to get here. 11 hours only from Frankfurt to Houston and we had to fly additional 3 hours to Los Angeles. And on the plane the temperature was -15 because of the air conditioning (I don't know why but Americans just love to keep the air conditioning at the minimum temperature... also in the classrooms. Crazy!). Everyone was covered with sweatshirts and everything just not to freeze to death. But I have to admit that it was a really cool plane. Every one of us had a mini TV built in the seat in front and we could choose from watching movies, listen to music or play games on it. And the food was delicios which was very surprising. We (Bazsi, Pete and I) were very lucky becuase Natalya, a very nice friend who spent a semester in Budapest at Corvinus (I know her because I am in ESN) was so kind to take us from the airport to her apartment. The next day we moved in to our place, which was much better than I expected. The only problem was that apart from basic furniture it was completely empty so we had to buy bedclothes, dishes, cutlery and everything. But a very positive thing: my roommate and two flatmates are extremely kind, I love them. :)) In the next couple of days we explored the campus, went to Orientation and finally I could meet my suuuperkind buddy, Clay. He and his twin brother (who is the buddy of Bazsi) are soooo cool, they help us with getting the books, they invited us to dinner and everything. And I could also get to some fraternity parties which are awesome! Just like in the movies! Beer pong and hip hop music. But I have to be honest: the only thing that I don't like about those parties that they all end at 2! Come on, in Europe the clubs close at 6 in the morning!!! (miss u Baia Imperiale by the way :D) So that's it about the beginning :)

Nagyon hosszú út volt.... Majdnem két nap volt, mire ideértünk! 11 óra volt csak Frankfurtból Houstonba, majd további 3, hogy elérjük Los Angelest. Arról nem is beszélve, hogy a repülőn a hőmérséklet -15 volt a légkondi miatt (az amcsik szerelmesek a légkondiba, nem tudom miért, de még az osztálytermekben is minimumra veszik... Őrültek!) Mindenki pulcsiba takarózott, hogy nem fagyjunk halálra. De azt el kell ismernem, hogy a gép iszonyat jó volt. Mindenkinek volt saját mini TV-je beépítve az előttünk lévő ülésbe és választhattunk, hogy filmet nézni, zenét hallgatni vagy éppen játszani akarunk rajta. És az étel amit hoztak isteni volt, ami valljuk be, igen meglepő. Peti, Bazsi és én nagyon szerencsések voltunk, mert Natalya, egy nagyon kedves barát, aki az előző szemesztert Budapesten töltötte a Corvinuson (az ESN által ismerem őt) volt olyan tündér, hogy elvitt minket a lakására a reptérről. Másnap beköltöztünk a lakásunkba, ami sokkal jobb volt, mint amire számítottam. Az egyetlen probléma az volt, hogy a bútorokon kívül semmi nem volt benne, azaz nekünk kellett megvennünk az ágyneműt, az edényeket, midnent. De ami nagyon pozitív, hogy a szobatársam és a lakótársaim nagyon cukik, imádom őket :) A következő pár napban felfedeztük a campust, részt vettünk az Orientáción, és végre megismertem a tündéri "buddymat" (aki egy itteni diák, aki segít beilleszkedni). Ő és az ikertestvére (aki mellesleg Bazsi "buddy"-ja) nagyon jó fejek, csomó mindenben segítenek, pl megszerezni a könyveket, sőt még vacsira is meghívtak. Emellett eljutottam egy igazi "testvériség" buliba, ami hihetetlen! Pont olyan mint a filmekben! Beer pong és hip hop zene. De az igazat megvallva: egy dolog amit utálok ezekben a bulikban, hogy mindnek 2-kor vége van. Ne már, Európában a disco-k reggel 6-kor zárnak (jut eszembe, Baia Imperiale, hiányzol!!). Szóval ennyit a kezdetekről :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://kriszti-in-california.blog.hu/api/trackback/id/tr444756024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása